Premium Installatieservice

Onlinelicentiespecialist.nl is er voor iedereen, voor jong en oud. Wanneer je een online Office product hebt gekocht bij de onlinelicentiespecialist.nl heeft u automatisch recht op onze Premium installatieservice. Ons ervaren technisch team zit klaar om u te ondersteunen bij uw vragen gerelateerd aan het door u gekochte product. Ziet u er tegenop om de installatie zelf te doen? Geen probleem, wij ondersteunen u graag GRATIS op afstand bij de installatie van uw product.

Hoe kan ik gebruik maken van de Premium Installatieservice?

Wanneer je gebruik wilt maken van de Premium Installatieservice hoeft u maar een paar stapje te doen. Hieronder vertellen wij graag welke stappen dat zijn:

Stap1:
Schaf als eerste uw Office product aan.

Stap2:
Na het ontvangen van uw licentie neemt u contact op met onze support via onze livechat op de website. Deze kunt u rechts onderin vinden. Zorg dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Dit is belangrijk omdat wij enkel deze GRATIS installatieservice uitvoeren op software die bij ons is aangeschaft.

Stap3:
Neem contact op via de livechat en geef duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van onze Premium Installatieservice. De betreffende chat medewerker zal vervolgens met u een tijdstip plannen. 

Stap4:
Op het afgesproken tijdstip komt u naar onze onlinechat. U geeft aan dat u een afspraak heeft voor onze installatieservice. De betreffende medewerker stuurt u een link die u moet downloaden. Vervolgens geeft u het id en het wachtwoord door aan de chatmedewerker. De medewerker zorgt er vervolgens voor dat u geholpen wordt door een van onze technische specialisten bij het installere van uw office product.

Stap5:
Gelukt! U heeft nu een geactiveerd exemplaar Office op uw computer. Wanneer alles na wens is zal de medewerker de verbinding verbreken.

“Belangrijk: Wanneer onze technisch specialist uw computer overneeemt, is het belangrijk dat u zowel uw toetsenbord en muis even niet meer aanraakt “

Overig

Wanneer u andere problemen ervaart dan installatie kijken wij met alle liefde met u mee. Wij denken niet in problemen maar in uitdagingen. Voor uw uitdaging hebben wij de oplossing.