Tegenwoordig is het belangrijk dat u uw computer goed heeft beveiligd tegen virussen en Phishing. Steeds vaker krijgen we reacties van klanten dat ze last hebben gehad van en virus of soms erger een Phishing aanval. Door gebruik te maken van onze beveiligingsproducten voorkomt u vaak grote problemen. 

Virussen

Wanneer u problemen ervaart als een trage computer of wegvallend internet, dan is er vaak wat meer aan de hand als een trage internetverbinding. Controleer eerst of u een goede en actueel antivirus programma heeft. Door een goed en actueel antivirusprogramma te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw pc continue van de juiste beveiliging is voorzien. De meeste antivirusprogramma’s updaten meerdere keren per dag om u zo goed mogelijk te blijven beschermen. Heeft u nog geen antivirusprogramma? Kijk hier naar onder naar ons aanbod in beveligingssoftware software:

Phishing

Internetcriminelen maken gebruik van lekken in software om binnen te dringen in uw digitale apparaten. Zo proberen internetcriminelen op slinkse wijze uw inloggegevens van uw bankrekening te onderscheppen. Natuurlijk ligt een deel van de verantwoording bij de beveiliging van de bank. Maar wat is er nog mooier dan zelf te zorgen dat u niet het slachtoffer wordt van phishing. Door de juiste beveiligingssoftware te gebruiken dekt u zich volledig in tegen kwaadwillende personen.